Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Östra flygeln - Vandrarhem

I Östra flygeln ("lågdelen") finns vårt vandrarhem, med allt från enklare familjesviter till 2- och 4-bäddsrum samt sovsalar av olika storlek. Pris från 150SEK per bädd och natt i sovsal.

Fullt utrustat kök finns för den som vill ha självhushåll. Det går även att nytta Herrgårdens egen restaurang, eller beställa catering till gruppen.

I anslutning till köket finns TV-rum och matsal. Duschrum och toaletter finns på flera ställen i vandrarhemmet. Sänglinne och handdukar kan hyras om så önskas (150 kr/person).

TV-rummet i vandrarhemsdelen, sett emot sittgrupperna.

Också från TV-rummet i vandrarhemsdelen, med plats för att spela kort eller annat.

Rum 101 i vandrarhemsdelen. Rummet har fönster mot norr och kan kopplas med rum 102 till en 2-rums familjesuit som delar egen ingång, en liten matplats/arbetsplats, och toalettrum med handfat.

Rum 111 i vandrarhemsdelen. Rummet har fönster mot väst, samt eget toalettrum med handfat.

Här är vår ena sovsal, med 12 sängplatser (6 våningssängar). Tvättställ finns på rummet, ducsh och toa rätt utanför. 2 stora fönster mot söder och den vackra parken.

Vandrarhemsdelen har en stor, ljus sal som kan dukas upp till 80 pers, med fönster emot parken både i söder och väster, samt mot vår lilla innebyggde trädgård i öst. Om man vill grilla ute, och ha et ställe att gå in om det behövs, ställer vi grillarna rätt utanför i öst, där det finns egen utgång från salen, så att man kan gå in om det blir kalla kvällar, eller om det skulle komma regn.